Renhold

Vi forenkler hverdagen – Overlat rengjøringen til oss

Våre tjenester


Rydding og flyttevask

Vi tar på oss jobben med å rydde ut av hus, leilighet, kontorlokaler, dødsbo og konkursbo. Vi sørger for effektiv tømming, og kan også tilby renholdstjenester når området er tomt. Vi sørger for at møbler og andre objekter blir resirkulert eller lagret på riktig måte.

Våre kyndige vaktmestere kan også gå over lokalene og utbedre der det er behov: Maling, småskader, slitasjeskader med mer.

Om huset, leiligheten eller kontorlokalene skal selges eller leies ut videre, er vi rette for jobben. Vi kan tømme, rengjøre og fikse lokalene så de viser seg fra sin beste side.

Vi kan også felle trær, trimme busker, fjerne ugress, klippe plen og måke snø om det er behov for det.

Rengjøring bedrift

Vi lager plan for frekvens og arbeidsomfang for renhold etter kundens behov, både renhold hver 14 dag eller renhold hver dag. Vi rengjør butikker, fellesareal hotell, kontorer, vegtoalett, turistcamp mm.

Vi kan planlegge og utføre temporære tjenester som rundvask, vinduspuss, polishbehandling eller andre tjenester det er behov for. Vi er på jobb 7 dager i uka fra kl 0400 til kl 0130.

Hjemmerengjøring

Rengjøring av hus eller leiligheter for travle mennesker som ikke rekker
«fredagsvasken» selv. Vi utfører også renhold av utleieleiligheter airbnb.

Vinduspuss og fasaderenhold

Vår betyr vindusvask

Etter påske er det høysesong for å få skinnende rene ruter. Vi tilbyr vinduspuss til privatpersoner, kontorbygg, hoteller, bygårder og borettslag. Vi kan bruke ioniserende vann som gjør vinduene helt plettfrie. Vann fra springen inneholder forskjellige urenheter som kalk, mineraler, salt, avleiringer, klor og alkalier, og kan etterlate seg små partikler som synes gjennom ruta. Det gjør også at regnvann kan feste seg på rutene, og etterlate stygge merker. Med ioniserende vann får man blanke vinduer uten skjolder, og uten bruk av sterke kjemikalier. Det har også en svært god effekt på ekstra skitne vinduer, ved trafikkerte veier. Med en grundig rengjøring, tar det også lengre tid før glasset blir skittent igjen. 

Fasadevask

Alle hus eller bygg bør vaskes hvert år. Fasadevask er spesielt viktig hvis du skal male huset. Rengjøringen tar bort fett og skitt, slik at den nye malingen får bedre feste og du unngår at malingen flasser av.

Det er viktig med riktig utstyr og vaskemidler når man skal rengjøre fasaden. Vi tar hensyn til maling, kledning og fasadens materialer for å unngå at det oppstår skader. Vi har tilgang til stillas og lift om det trengs.

Vi fjerner også grafitti.

Trapperenhold for borettslag

La oss ta oss av jobben, så kan du være trygg på at jobben blir utført skikkelig, og med det rette utstyret og riktig kjemi. Frekvens på renhold gulv tilpasses behov.

Renholdet kan inkludere vinduspuss av glassdører, vinduer og renhold gelender, samt flekkrenhold på vegg. Vi kan også sørge for renhold i heis og i heisriller.

Ved bruk av matter i inngangsparti, vil inndragning av sand og annet fra skoene reduseres.

 

Polishbehandling i oppgangen

Vi utfører polishbehandling på vinyl og linoleumsgulv. Begge gulvtypene tåler hard belastning, men bør likevel behandles av av eksperter for å forlenge levetiden på polish og belegg.

Ved å legge polish på gulvet sliter vi direkte på polishen og ikke selve belegget. Ved polishbehandling og riktig vedlikehold vil gulvet være lettere å renholde, behovet for bruk av kjemi og vann vil være lavt. Gulvet vil være blankt og pent å se på. Polish vil også forhindre misfarging av belegg.

Ved svært slitte linoleumsgulv kan det være billigere å slipe og polishbehandle enn å legge nytt, spør om pris. Noen vinygulv kan også slipes for å få fram den opprinnelige fargen.

Vi oljebehandler tregulv, be om tilbud.

Voksbehandling av gulv

Vi legger også voks på vinyl og linoleum. Voksen trekker inn i gulvet, og gjør gulvet matt. Denne voksen beskytter gulvet på en svært god måte.

Impregnering av steingulv

På steingulv kan vi legge på en impregnering, som enten er matt eller halvblank. Den beskytter og tar vare på gulvet. Påføring av impregnering vil gjøre at smuss og flytende væsker ikke trekker ned i gulvet og misfarger fuger eller stein. Impregnering vil framheve fargespill i marmor, terrasso eller skifer. Kan brukes på terrasser, fliser, gangstier og kan også brukes utendørs.

Vi også vasker fellesareal

Polishbehandling

Vi utfører polishbehandling på gulv. Både vinyl og linoleum er gulvtyper som tåler hardbelastning, men må likevel behandles av eksperter for ikke å gjøre unødvendig skade. Vi har lang erfaring og ekspertise innen boning og polishbehandling og sørger for å bruke rett behandling til ditt gulv.

Ved å legge polish på gulvet beskytter man underlaget mot slitasje direkte på gulvet, men på polishen. Dette gir gulvet lang levetid og det ser skinnende ut i lang tid.

Effekten av en polishbehandling varer ca. ett år, og underletter vasking hele denne tiden ved å ha en glatt og ren overflate.

Teppe- og møbelrens

Støvete tekstiler skaper dårlig inneklima og er uheldig for de med allergi. Regelmessig teppe- og møbelrens er med på å bidra til et godt inneklima og frisk luft. Vi kommer til din bedrift, ditt borettslag eller ditt hjem og renser tepper og møbler etter behov. Vi er rustet for selv de verste flekkene.

Matteservice

Rene fine matter er ofte det første man ser når man kommer inn til bedriften eller inn i oppgangen. Skitne matter går utover inneklimaet og ser lite innbydende ut. Ved å inngå avtale om matteservice, skifter man jevnlig ut mattene slik at det er både rent og pent.

Tanken bak matter ved inngangspartiet er at man skal hindre smuss og skitt i å komme videre inn i huset.

Regelmessig bytte er det beste for både hygienen og mattene. Hvor ofte man bytter kommer helt an på deres behov, hvor mange som ferdes i lokalene og hvilken tid det er på året. Vi vasker mattene på korrekt måte med høy temperatur og riktige vaskemidler.

Mattene er både støy- og sklisikre.

Vårrengjøring ute og inne

Vi pusser vinduer, klipper plen og trimmer busker. 

Vinteren setter sine spor på uteområdet og våren er tiden for opprydding av uteområdet. All-Tjeneste kan bistå med rydding av tomt og trefelling samt stubbefresing. Vi trimmer også hekker og plen, og kan gjøre dette regelmessig gjennom hele sommerhalvåret om ønskelig. Vi kan skreddersy en egen løsning som passer dere og deres uteområde.

Vi tilbyr:

 • Vinduspuss
 • Ugressfjerning
 • Kalking av plen
 • Trimming av hekk
 • Beskjæring/topping av trær
 • Fjerne måseboller
 • Gjødsling
 • Rotgjødsling av blant annet roser og trær
 • Mosefjerning
 • Plenlufting
 • Løvraking
 • Fjerne strøsand

 

All-Tjeneste AS holder det skinnende rent

Vi tilbyr alle typer renholdstjenester for både privatpersoner, bedrifter og borettslag. Sammen finner vi den rette løsningen for ditt behov.

All-tjeneste tilbyr også vaktmestertjenester i Tromsø. Du får ett kontaktpunkt til alle vedlikeholdsoppgaver

Bestill befaring

La oss ta oss av renholdet slik at du kan bruke tiden din på det du har lyst til!

All-Tjeneste AS

 Fiolvegen 13, 9016 Tromsø
77 61 50 50

Våre tjenester

Renhold- og 
vaktmestertjenester

Betalingsmåter

Vipps (nr.129246)
Faktura/Kort/Kontant