Trapperenhold for borettslag

La oss ta oss av jobben, så kan du være trygg på at jobben blir utført skikkelig, og med det rette utstyret og riktig kjemi. Frekvens på renhold gulv tilpasses behov.

Renholdet kan inkludere vinduspuss av glassdører, vinduer og renhold gelender, samt flekkrenhold på vegg. Vi kan også sørge for renhold i heis og i heisriller.

Ved bruk av matter i inngangsparti, vil inndragning av sand og annet fra skoene reduseres.

 

Polishbehandling i oppgangen

Vi utfører polishbehandling på vinyl og linoleumsgulv. Begge gulvtypene tåler hard belastning, men bør likevel behandles av av eksperter for å forlenge levetiden på polish og belegg.

Ved å legge polish på gulvet sliter vi direkte på polishen og ikke selve belegget. Ved polishbehandling og riktig vedlikehold vil gulvet være lettere å renholde, behovet for bruk av kjemi og vann vil være lavt. Gulvet vil være blankt og pent å se på. Polish vil også forhindre misfarging av belegg.

Ved svært slitte linoleumsgulv kan det være billigere å slipe og polishbehandle enn å legge nytt, spør om pris. Noen vinygulv kan også slipes for å få fram den opprinnelige fargen.

Vi oljebehandler tregulv, be om tilbud.

Voksbehandling av gulv

Vi legger også voks på vinyl og linoleum. Voksen trekker inn i gulvet, og gjør gulvet matt. Denne voksen beskytter gulvet på en svært god måte.

Impregnering av steingulv

På steingulv kan vi legge på en impregnering, som enten er matt eller halvblank. Den beskytter og tar vare på gulvet. Påføring av impregnering vil gjøre at smuss og flytende væsker ikke trekker ned i gulvet og misfarger fuger eller stein. Impregnering vil framheve fargespill i marmor, terrasso eller skifer. Kan brukes på terrasser, fliser, gangstier og kan også brukes utendørs.

Vi vasker også fellesareal

Kategori: