Vinduspuss og fasaderenhold

Vår betyr vindusvask

Etter påske er det høysesong for å få skinnende rene ruter. Vi tilbyr vinduspuss til privatpersoner, kontorbygg, hoteller, bygårder og borettslag. Vi kan bruke ioniserende vann som gjør vinduene helt plettfrie. Vann fra springen inneholder forskjellige urenheter som kalk, mineraler, salt, avleiringer, klor og alkalier, og kan etterlate seg små partikler som synes gjennom ruta. Det gjør også at regnvann kan feste seg på rutene, og etterlate stygge merker. Med ioniserende vann får man blanke vinduer uten skjolder, og uten bruk av sterke kjemikalier. Det har også en svært god effekt på ekstra skitne vinduer, ved trafikkerte veier. Med en grundig rengjøring, tar det også lengre tid før glasset blir skittent igjen.

Fasadevask

Alle hus eller bygg bør vaskes hvert år. Fasadevask er spesielt viktig hvis du skal male huset. Rengjøringen tar bort fett og skitt, slik at den nye malingen får bedre feste og du unngår at malingen flasser av.

Det er viktig med riktig utstyr og vaskemidler når man skal rengjøre fasaden. Vi tar hensyn til maling, kledning og fasadens materialer for å unngå at det oppstår skader. Vi har tilgang til stillas og lift om det trengs.

Vi fjerner også grafitti.

Kategori: